Hipp Tr6253 Organik Sebzeli ve Tavuklu Kremalı Pirinç Püresi Kavanoz Maması 125 gr
Hipp Tr6253 Organik Sebzeli ve Tavuklu Kremalı Pirinç Püresi Kavanoz Maması 125 gr

Hipp Tr6253 Organik Sebzeli ve Tavuklu Kremalı Pirinç Püresi Kavanoz Maması 125 gr (HIPP-KV-TR-6253)

Marka : Hipp
Stok Miktarı : 5
Bebeğinizin 4. ayından itibaren kullanılmalıdır.


Özellikleri :
HİPP kavanoz mamaları hiçbir kıvam arttırıcı, koruyucu ve boya maddesi kullanılmadan yasal düzenlemelere uygun olarak üretilmiştir.
HİPP kavanoz mamalarına yüksek sıcaklık kısa süre prensibi ile sterilizasyon (ısıl işlem) işlemine tabi tutulduğundan içerisindeki mikroorganizmalar ani ısı değişimi nedeni ile ölürken kısa süreli yüksek sıcaklık vitamin, mineral gibi besin öğelerini olumsuz yönde etkilemez. Ayrıca vakum altında kapatıldığından hiçbir katkı maddesi kullanılmadan ürünün son kullanma tarihine kadar tazeliğini ve besin değeri kalitesini korumuş olması sağlanır.
HİPP Bebek menüleri, hızla büyüyen ve gelişen bebeğin beslenmesine 4. aydan itibaren et ve sebzelerin dahil edilmesi için idealdir.
Şeker ilave edilmemiştir.
Gluten içermez.
Raf ömrü : 24 Ay
Ürün Madde İçeriği :
Taze mısır,
Su,pişmiş pirinç,
Bezelye,
Domates,
Tavuk,
Mısır yağı,
Soğan,
İyodat tuz


Bebeğe Sağladığı Fayda :
En sıkı Organik tarım ve hayvancılık kurallarına göre üretilen HİPP organik kavanoz mamaları hiçbir kimyasal ilaç, hormon veya antibiyotik kalıntısı içermez ve organik kalitedeki en iyi hammaddelerden, en ileri teknolojiler kullanılarak üretildiğinden içeriğindeki besin öğeleri en kaliteli haliyle bebeğinize ulaşır.
HiPP Bio Kalitesi
Hipp'in organik tarıma ve organik ürünlere verdiği önem yarım asır öncesine dayanır.
Elli yıl önce, organik tarım yöntemiyle çalışmaya başlayan Claus Hipp ve organik biyolojik tarımın kurucusu Dr.Hans Müller'in işbirliğiyle ilk organik sebzeler ve tahıllar, HİPP ailesine ait Ehrensberger Çiftliğinde yetiştirildi. Bundan kısa bir süre sonra ise, sözleşmeli çiftçiler doğal tarım yöntemlerinde uygun olarak çalışmaya başladılar. Bugün HİPP, dünyanın en büyük organik olarak üretilen hammadde işleyicisi durumuna gelmiştir.
HİPP için organik tarım, toprağın dikkatli seçilmesiyle başlar. Zaman alan sıkı kontrol prosedürlerinden sonra, sadece en iyi tarım arazisi onaylanır. HİPP'in tarım alanları endüstrinin ve trafiğin olduğu yerlerin uzağında seçilir. Kullanılan tohumlar işlem görmemiş olmalıdır. Toprakta ve tohumda kimyasallarla yapılan çeşitli müdahalelere izin verilmemektedir. Aynı zamanda, bitkilere zarar veren böceklerle de doğal yöntemlerle mücadele edilir. Böcek öldürücülerinin, kimyasal ve sentetik böcek ilaçlarının kullanılması kesinlikle yasaktır. Yabani otlar ise mekanik yöntemlerle, gerekirse elle temizlenir.
Yüksek güvenlik garantisi
Tüm bu çalışmalar sonucunda ürünlerimiz; yüksek kalite standartlarına ulaşmakta ve çevrenin korunmasına yönelik sıkı kurallara bağlı kalmaktadır.
Sürekli ve kapsamlı kontrol işlemleri ile bebeğiniz ve çevre için HİPP mamalarının yüksek güvenliği garanti edilmektedir.

BCS Organik Sertifikalı
EU (Avrupa Birliği) Organik Tarım Sertifikalı
Türkiye Cumhuriyeti Organik Tarım Sertifikalı
Gluten free (Glutensiz)
Organik Pirinçli Tavuklu Sebze (AL 6253)

Kalite Belgeleri :

BIO Garanti sertifikası,
BCS ÖKO Garanti,
HACCP,
ISO 9001:2000,
IFS,
BRC Global Standard-Food,
ÖQS,
GVO (Genetik olarak değiştirilmiş hiçbir hammadde kullanılmadığına dair)
Etiketler
Kavanoz Maması,
İndirimli Ürünler
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR