Chicco Oneseat Air Oto Koltuğu
Chicco Oneseat Air Oto Koltuğu
Chicco Oneseat Air Oto Koltuğu
Chicco Oneseat Air Oto Koltuğu
Chicco Oneseat Air Oto Koltuğu
Chicco Oneseat Air Oto Koltuğu
Chicco Oneseat Air Oto Koltuğu
Chicco Oneseat Air Oto Koltuğu

Chicco Oneseat Air Oto Koltuğu (CHC-70228)

Marka : Chicco
Fiyat : ₺17.079,00(KDV Dahil)
Stok Miktarı : 0
:

·       KURULUM: Destek Ayağı üzerinde 360° dönebilen sistem ile Isofix Sistemi kurulumu, oto koltuğu kurulumunun kolay ve hızlı yoludur.

·       YENİDOĞAN KURULUMU (0-13 KG): 9 kg’a kadar arkaya dönük pozisyonda Isofix ve destek ayağıyla beraber kurulum yapılabilir.

·       YÜRÜMEYE BAŞLAYAN ÇOCUKLAR İÇİN KURULUM (9-18 KG): 9 kg’dan itibaren öne dönük pozisyonda Isofix ve destek ayağıyla beraber kurulum yapılabilir.

·       BÜYÜK ÇOCUKLAR İÇİN KURULUM (15-36 KG): Isofix bağlantıları ve 3 noktalı emniyet kemeriyle kurulum yapılabilir. (Isofix bağlantıları kullanımı tercihe bağlıdır.)

·       EN İYİ KORUMA: Kemer Konumlandırıcı, çocukların hassas karın bölgesinin korunmasına yardımcı olarak 5 noktalı araç kemerine ekstra bir temas noktası ekler. Karın kemeri optimum pozisyonda, çocuğun leğen kemiklerinin üstünde tutularak önden darbe durumunda karın bölgesine etkiyen kuvvetleri azaltır.

·       KONFOR: Özel iç küçültücü, ilk yolculuktan itibaren maksimum konfor elde edilmesini sağlar.

 

·       BÜYÜME: Baş desteğinin yüksekliği, çocuğunuzun boyu uzadıkça ayarlanabilir ve çocuğunuza doğru konfor ve korumayı sağlar. ·       ARKAYA YATIRILABİLİR SİSTEM: Tüm ebeveynlerin çocuklarıyla birlikte seyahat ederken ihtiyaç duyduğu şey konfordur. OneSeat, arkaya dönük pozisyonda 1 yatış seviyesine, öne dönük pozisyonda 3 farklı kademeye ayarlanabilir.  

·       AIR ÖZELLİK: Güneşlik ve 3D hava akışı sağlayan air kumaş sayesinde hava akımını maksimuma çıkartır.

·       FIT-KIT: Ürün üzerinde bulunan kolaylıkla okunabilir talimatlar sayesinde oto koltuğunun her adımda nasıl kullanılması gerektiği açık ve nettir ve her aşamada kusursuz bir uyum sağlanır.

Ürün Ölçüleri: 72 x 45,5 x 54,5 cm

Ürün Ölçüleri: 14,5 KG

Etiketler
Oto Koltuğu,
İndirimli Ürünler
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR